Organisatie

Management

Ir. Christian Van Vossole

Christian _v2

“Samen met Marcel Moons sta ik aan de wieg van Assusoft N.V. Ik sta in voor de dagelijkse leiding van Assusoft N.V., alsook de leiding van grote projecten. U kan mij of Marcel vragen om een presentatie van de Assusoft software te geven, of om een nieuw project te bespreken.”

Contacteer mij voor:

  • Aanvraag offertes
  • Aanvraag presentaties
  • Aanvraag bespreking projecten
Contact: Assusoft N.V. — Algemeen nummer: +32-15-69.04.14 — info@assusoft.be

Marcel Moons

Marcel _v2

“Vanuit mijn ervaring in de verzekeringswereld, wist ik reeds lang dat er nood was aan structurele oplossingen voor de datacommunicatie tussen werkgevers en hun verzekeringsmaatschappijen. De grote respons op de markt was voor ons erg motiverend om het product Assusoft als standaardproduct uit te werken. Vandaag zijn er erg veel mogelijkheden. Graag licht ik ze bij u in een demo van het systeem toe.”

Contact: Assusoft N.V. — Algemeen nummer: +32-15-69.04.14 — info@assusoft.be

Development

Sara Meuris

Sara V2

“Het Development team bestaat uit expert-consultants die de Assusoft software implementeren bij nieuwe klanten. Dit is telkens een project van 3 tot 6 maanden. Bij deze projecten maken we steeds een nauwkeurige beschrijving van de functionele klantenbehoeften, als basis voor een Assusoft-configuratie uitgewerkt op maat van de klant. Samen met de ervaren collega’s in het team zorg ik voor de ondersteuning en begeleiding van onze nieuwe consultants. Wij onderhouden nauwe contacten met diverse verzekeraars en HR-dienstverleners voor de goede opvolging van onze projecten."

Contact: Assusoft N.V. — Development team: +32-15-69.04.16 — info@assusoft.be

Chris Vervaet

Chris _v2

"Ik ben sinds januari 2007 actief in het team van consultants. In deze periode heb ik de mogelijkheden van het systeem erg zien toenemen, telkens gestuurd vanuit de vragen van klanten/werkgevers. Ik ben medeverantwoordelijk voor de interfaces met de leveranciers. Deze zijn ook meer en meer geautomatiseerd, dit vraagt het nodige overleg en aansturen van onze eigen IT ontwikkelaars. Ik coördineer dit alles mee, en begeleid ook de nieuwe consultants om onze projecten in goede banen te leiden."

Contact: Assusoft N.V. — Development team: +32-15-69.04.10 — info@assusoft.be

Support

Inge Goossens

Inge _v2

“Mijn team is het ‘support team’. Dit team biedt onmiddellijk ondersteuning aan klanten die Assusoft N.V. contacteren in geval van vragen allerhande.

Klanten kunnen ons contacteren voor:

  • Bijkomende uitleg in het gebruik van de software
  • Aanvraag opleiding nieuwe gebruikers
  • Melding van verandering in de structuur van het bedrijf (bv. verandering payroll systeem)

Ons team zorgt voor een directe en volledige ondersteuning!”

Contact: Assusoft N.V. — Support team: +32-15-69.04.12 —  

IT

Gert van 't Slot

Gert _v2

“Sinds 2002 staat het IT team onder mijn leiding. Deze IT-ingenieurs onderhouden de software en breiden deze uit met o.a. nieuwe interfaces naar de diverse HR actoren. Ook in de softwareprojecten op maat zorgen wij voor het uittekenen van de architectuur, ontwikkeling en implementatie.”

Contacteer ons team voor:

  • Hulp bij installatie van e-Assusoft (bv. nieuwe gebruiker)
  • Hulp bij het openen van beveiligde rapporten
Contact: Assusoft N.V. — IT team: +32-15-69.04.21 —  

 

  

^