Historiek

In het jaar 2000 werd een software oplossing op maat gemaakt voor de HR afdeling van een middelgrote onderneming (persagentschap Belga), met als doel: "eenvoudigere en kwalitatief betere communicatie aan de verzekeraars".

Hiervoor werd een software gemaakt die maximaal gebruik maakt van de gegevens uit het payroll en/of ERP pakket, zodat dubbele encodering wordt vermeden.

Al snel won het idee veel interesse op de Belgische verzekeringsmarkt, wat leidde tot een intensieve en langdurige samenwerking met deze maatschappijen. Zo kon aan werkgevers een oplossing worden aangeboden, die ondersteund werd door de verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Sinds de opstart in 2001 heeft de evolutie van onze software niet stilgestaan. In 2008 werd een nieuwe versie ontwikkeld voor de cloud, e-Assusoft. Deze online versie liet ons toe om nog korter op de bal te spelen inzake support en upgrades. 

Assusoft software is gaandeweg uitgegroeid tot een referentieproduct op de verzekeringsmarkt, met meer dan 320 klanten!

Veel van onze huidige klanten (Belga, Recticel, Atlas Copco, …) werken reeds van in het prille begin met Assusoft N.V. samen.

Om de gestage groei verder te ondersteunen beschikt Assusoft N.V. over een team van ± 18 gespecialiseerde en hoogopgeleide medewerkers met zowel een universitaire, economische, actuariële als IT-technologische achtergrond.

^