OLV Ziekenhuis Aalst

    Joris Van Ongeval: "De Assusoft software wordt door onze medewerkers van OLV Ziekenhuis gebruikt om het complexe proces van gegevensuitwisseling te beheersen tussen loonsysteem en verzekeraar, in het kader van de groepsverzekering. Sinds de introductie van Assusoft zijn de fouten in aangifte drastisch gedaald, waardoor ook de verzekeraar met meer comfort kan werken. 

    De software zorgt voor een zeer sterke vereenvoudiging van het maandelijkse proces. Ons ziekenhuis wordt geconfronteerd met enorm veel jobtime wijzigingen, tot 50 per maand. Aangezien de groepsverzekering wordt berekend op basis van de arbeidstijd vraagt dit een intensieve opvolging. Assusoft verwerkt oa. deze maandelijkse wijzigingen. Dit gaat op een zeer eenvoudige en transparante wijze, waarbij we per stap waar nodig steeds manueel kunnen ingrijpen. Zo hebben we als gebruiker in elke fase een correct zicht op wat er exact gebeurt. 

    We zijn bij het OLV Ziekenhuis zeer te spreken over de professionele en warme aanpak van het Assusoft-team. Er is duidelijk oog voor de klant en de specifieke problematiek. De gestelde deadlines worden nu probleemloos gehaald, tot tevredenheid van alle betrokken partijen. Ook na opstartfase levert het Assusoft-team een snelle en goede service bij vragen en eventuele problemen."

    ^