Croix-Rouge de Belgique

  Muriel Vandenbrouck: "Naast Rode Kruis-Vlaanderen is ook het Franstalige Croix-Rouge de Belgique Assusoft gebruiker.

  Om 2 redenen zijn we in zee gegaan met Assusoft N.V., namelijk het verhogen van de kwaliteit van de payroll data en het boeken van tijdswinst bij de maandelijkse gegevensuitwisseling met verzekeraars.

  Voor ons zijn de sterke punten: de betere controle en opvolging van de gecommuniceerde data. De directe link met het loonsysteem voorkomt dat er bepaalde gegevens zouden worden overgeslagen die wel degelijk van belang zijn. Ook de duidelijke tijdswinst bij de maandelijkse verwerking met de Assusoft software tegenover de 'manuele' aanpak wordt door onze werknemers erg geapprecieerd. Zo is het merendeel van de nieuwe en einde aansluitingen volledig geautomatiseerd.

  Verder zorgt Assusoft ook voor een centralisatie van de gegevens relevant voor de diverse verzekeringsplannen. Elk van onze HR medewerkers heeft toegang tot dezelfde gegevens. Tenslotte sluit de software ook ellenlange e-mail discussies uit met de verschillende verzekeraars. Alles is geobjectiveerd."

  Croix-Rouge de Belgique roemt het eenvoudige gebruik van de software. Ook de geleverde ondersteuning gooit hoge ogen. Zowel door de project consultants gedurende kick-off en oplevering, als nadien door de helpdesk. De materie wordt volledig beheerst, wat zorgt voor een onberispelijke en snelle opvolging van de gestelde vragen en eisen.

  ^