Barry Callebaut

    Hélène Rossignol (Payroll System Expert): "Door de toenemende groei van het personeelsbestand en de daarmee gepaard gaande aangiften bij de verschillende verzekeraars (nieuw in dienst, wijzigingen tewerkstellingspercentage & signaletieke gegevens, ...) hebben we bij Barry Callebaut gekozen voor de Assusoft software.

    Assusoft zorgt voor een betere en meer correcte opvolging van de verschillende wijzigingen binnen ons personeelsbestand. Alles verloopt meer gestroomlijnd en dit zorgt voor tijdswinst. Info gaat niet meer verloren want alles vertrekt vanuit het loonsysteem dat up-to-date is.

    We zijn zeer te spreken over de door het Assusoft-team geboden ondersteuning. De snelheid van reactie bij problemen ligt hoog.

    Assusoft verzorgt ook de borderelcontrole waarbij verschillen worden opgespoord tussen onze gegevens en deze bij de verzekeraar, geheel op geautomatiseerde wijze. Bijkomend levert de software rapporten aan met oa. de totalen van de verschillende premies. Deze worden dan opnieuw opgeladen in het loonsysteem."

    ^