Welkom

Assusoft N.V., gevestigd te Duffel, is een Belgische onderneming die software maakt voor HR departementen in middelgrote en grote ondernemingen.

Ten eerste is er een eigen softwarepakket “Assusoft Software”. Dit werd in 2001 ontwikkeld, en nadien continu uitgebreid. Het laat toe om de wijzigingen in het personeelsbestand door te sturen aan alle leveranciers (intern en extern) die deze wijzigingen moeten ontvangen. Hierbij wordt er uitgebreid aan payroll-data controle gedaan, en kunnen er ook ‘borderellen’ van de verzekeraars worden ingelezen ter controle.

Momenteel gebruiken meer dan 200 kleine, middelgrote en grote ondernemingen reeds de Assusoft software. De software wordt gebruikt door het HR departement of door tussenpersonen.

Ten tweede doet Assusoft N.V. ook softwareontwikkeling op maat voor HR departementen.

Sinds 2001 hebben wij erg veel projecten bij onze klanten geleid, en continu eigen softwareontwikkelingen gedaan. Daarbij hebben we een unieke kennis opgebouwd in de behoeften en processen van de administratie op HR departementen. Tevens hebben wij een standaard softwarepakket, dat erg modulair is, en erg breed kan ingezet worden.

Onze hooggekwalificeerde en ervaren mensen zijn daarom uiterst geschikt voor het uitvoeren of assisteren van uw eigen HR Software projecten. In veel van onze projecten wordt de Assusoft software als basismodule aangewend, en uitgebreid om aan uw vragen en noden te voldoen.

Wij hopen dat u tevreden bent over onze producten of dienstverlening, of spoedig kennis zal maken met onze expertise!


Ir. Christian Van Vossole
Afgevaardigd bestuurder

Nieuws

  26/03/2020
 • Corona – Tijdelijke Werkloosheid

  Gelieve Assusoft te contacteren indien uw bedrijf een systeem van ‘tijdelijke werkloosheid’ heeft ingevoerd. Wij zull...

 • 13/03/2020
 • Corona

  In verband met de Covid-19 maatregelen werken we zoveel mogelijk van thuis.

 • 01/08/2018
 • Verhuis datacenter

  In het najaar van 2018 zal ons datacenter verhuizen van Lochristi naar Antwerpen.

 • 27/10/2017
 • Assusoft breidt ploeg uit

  De laatste 6 maanden heeft Assusoft zijn team op alle fronten versterkt. Hiervoor werden 3 jonge, leergierige nieuwe ...

 • 01/02/2017
 • Borderelcontrole

  Assusoft biedt ook de mogelijkheid om controles uit te voeren op data aangeleverd door verzekeraars, zoals bijvoorbee...

^